înapoi website

Paramongols

Ți s-a intamplat cu siguranță să te îmbolnăvești, măcar un pic, și apoi să ai parte de îngrijiri medicale fie că este vorba de un pat de spital, niște analize rapide sau doar de diverse medicamente. Nu avem cel mai sclipitor sistem de sănătate, dar cel puțin noi îl avem; alții nu îl au mai deloc. În Mongolia bolnavii sunt transportați cu animalele din gospodării iar lucrul acesta a generat câteva reacții de susținere atât de necesare pentru remedierea situației din acea zonă îndepărtată a Asiei.

Din fericire o mână de oameni conclud că trebuie să ia atitudine pentru a schimba ceva. În cazul de față Paramongols, adică patru băieți și o fată de la noi, s-au pus pe treabă pentru a porni la drum către Ulan Bator cu scopul de a dona o ambulanță. Ei au inițiativă si dedicație, iar noi îi putem ajuta să strângă resursele necesare pentru această cauză. atitudine. îi ajută astfel pe cei cinci tineri români punându-vă la dispoziție tricourile dedicate acestei cauze. Sunt frumoase, sunt în număr de trei și vor reprezenta o mână de ajutor întinsă celor de la Paramongols. Cumpără un tricou și banii ajung la destinația asiatică. În toamnă o ambulanță românească ar trebui să fie dată în folosință populației Mongoliei, iar voi o veți duce până acolo chiar dacă nu călătoriți prin deșert cu ea.

Este aproape de domeniul fantasticului să citești ce inovații tehnologige uimitoare se fac în prezent, cât de opulent trăiesc unele personalități astăzi și apoi să afli în ce condiții supraviețuiesc oameni ca cei din Mongolia. Trebuie să luăm atitudine și să contribuim la o lume mai bună, mai sigură, iar un tricou înseamnă cateva vieți omenești salvate cu ambulanța românească.

 


Tricourile campaniei:

Tricou Paramongols Cămilă


Alege modelul, marimea, doneaza 60 RON si vei primi cadou un tricou Undercover – Paramongols Cămilă.

60 lei
Cumpără și donează

Tricou Paramongols Yac


Alege modelul, marimea, doneaza 60 RON si vei primi cadou un tricou Undercover – Paramongols Yac.

60 lei
Cumpără și donează

Tricou Paramongols Măgar


Alege modelul, marimea, doneaza 60 RON si vei primi cadou un tricou Undercover – Paramongols.

60 lei
Cumpără și donează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *