înapoi website

un tricou = un copac

  1. Cumperi un tricou.
  2. Cu banii de pe tricou, MaiMultVerde plantează un copăcel şi te ţine la curent cu evoluţia acestuia.
  3. Îți poți vedea copăcelul crescând.
  4. Ai realizat unul din cele trei lucruri importante ale vieții.

atitudine. s-a alăturat Asociației MaiMultVerde pentru reîmpădurirea României. Dacă până acum câțiva ani importanța copacilor pentru ecosistemul și traiul populației nu părea atat de evidentă, astăzi inundațiile, alunecările de teren, calitatea aerului respirat ne pun față în față cu realitatea dureroasă cauzată de defrișările masive practicate intens.

Vrem să ne putem bucura în continuare de aerul curat și proaspăt, de umbra răcoroasă, de foșnetul frunzișului și de mireasma pomilor înfloriți primăvara, așa că susținem plantarea de copaci alături de Asociația MaiMultVerde. Și vrem să facem acest lucru într-o manieră activă! Astfel încât prin fiecare achiziționare a unui tricou de pe atitudine. banii vor fi donaţi Asociaţiei MaiMultVerde pentru plantarea unui copăcel în toamna 2011, în cadrul campaniei „Fă cadou un copac”. Un tricou înseamnă un copac plantat. Cumpărătorul tricoului atitudine. va primi un e-mail de confirmare a donaţiei din partea MaiMultVerde, împreună cu o felicitare în cazul în care doreşte să facă mai departe cadou acest copăcel. Înaintea acţiunii de plantare, cumpărătorul va fi înștiințat de posibilitatea plantării personale a copăcelului său alături de voluntari. Dacă va alege să nu participe la acțiune, voluntarii vor planta copacul în numele său, iar acesta va primi pe e-mail fotografia copăcelului plantat şi informaţii despre evoluţia viitoarei păduri.

Dacă și tu te-ai săturat de praful din aer, de căldura nemiloasă din timpul verii, de schimbarea peisajului de fiecare dată când mergi cu prietenii la munte susține atitudinea “un tricou = un copac”. Putem în continuare să descriem pădurile feerice din amintiri, dar vrem să ne asigurăm ca acestea fac parte din realitate.

Depinde numai de mine și de tine să ne asigurăm că nu vom duce lipsă de copaci. Vă invit să aplecați urechea la vechea înțelepciune populară care spune că în viaţă trebuie să faci trei lucruri importante: să plantezi un copac, să construieşti o casă şi să dai viaţă unui copil. Tu ai atitudine.?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *