înapoi website

atitudine. ce înseamnă și cine suntem

atitudine. s-a născut din dorința de a contribui activ la o lume mai bună din mijlocul unei mâini de oameni care fac cu pasiune lucruri frumoase. atitudine. este un proiect Bumbac100 iar noi, cei din spatele acestora, am învățat multe de când am luat naștere ca echipă și vrem să împărtășim din experiența dobândită într-o manieră cât mai constructivă. atitudine. este felul în care toate acestea se vor întâmpla.

Cum se va lua atitudine?

atitudine. va propune câte o nouă cauză și va răspândi vestea despre aceasta prin acțiunile ce o vor defini, fie că este vorba de strângere de fonduri, de crearea unui tricou nou sau de purtarea mesajului aferent. Începem prin a conştientiza împreună realitățile din jurul nostru, încercând totodată să găsim soluțiile cele mai potrivite și apoi susținându-le prin instigarea comunității la o atitudine proactivă. Credem că nepăsarea ne afectează și vrem ca lucrurile să se schimbe în fiecare din noi.

Am început de astăzi schimbarea lumii cu trei atitudini importante: „Spun NU eutanasierii câinilor” care promovează sterilizarea și castrarea drept alternativă la uciderea patrupedelor, „un tricou = un copac” ce aduce în atenție plantarea de copaci pentru un ecosistem echilibrat și „Paramongols” care susține înițiativa unor tineri români de a dona Mongoliei o ambulanță funcțională.

Vom continua prin identificarea de noi atitudini și cauze pe care le vom susține. Aceste cauze pot fi propuse chiar de voi și votate prin acordarea de „Like-uri”. Cauzele care vor acumula cele mai multe „Like-uri” vor deveni atitudini pe website-ul nostru. În acest moment se va lansa un concurs de design în care comunitatea va propune, va vota și va alege tricoul atitudinii. Odată ales tricoul „ambasador” al cauzei din spatele atitudinii, acesta va fi imprimat și pus la vânzare oricui va dori să sprijine cauza aferentă. Fondurile obţinute din urma achizițiilor vor fi destinate implementării de soluţii pentru atitudinile pe care le susținem și vor garanta că se va lua atitudine în cauze importante și pe viitor. În plus, vom răspândi vestea privitor la inițiativele care trebuiesc pornite de către fiecare dintre noi prin popularizarea atitudinilor și purtarea cu mândrie a tricourilor.

Voi, cei care citiți aici, sunteți primii prieteni ai atitudine. Ne mai bazăm, de asemenea, pe sprijinul a nenumărate organizații neguvernamentale și sponsori, care ne vor ajuta în îndeplinirea cu succes a obiectivelor noastre. Suntem recunoscători că putem să colaborăm cu oameni minunați și că luptăm împreună pentru mai bine, mai bun și mai frumos.

Vom avea multe de împărtășit și multe de schimbat împreună și vrem să vă cunoaștem prin intermediul atitudinilor pe care le luați. Vom face primul pas în această nouă prietenie împărtășind câteva cuvinte despre oamenii din spatele atitudine. și Bumbac100

Alexandru Năftănăilă este un vamaiot convins și el este cel care a pus bazele atitudine. și Bumbac100 ca și concept. Se ocupă, printre altele, de design grafic și oricând are ocazia face networking cu spor. Lui Alexandru îi plac foarte mult și urcările pe munte.

Cosmin Ciobanu este un optimist incurabil, curios și perfecționist. Este pasionat de psihologie și programarea neurolingvistică. Ca hobby-uri el amintește automobilismul, snowboarding, kiteboarding, iar pe viitor are în plan cel puțin un salt asistat cu parașuta.

Dan Ilie a coordonat tehnic Bumbac100 și a contribuit la programarea inițilă a website-ului. Îi plac foarte mult coborârile rapide de pe munte cu bicicleta, câte o lectură bună într-un colț uitat de lume și uneori anumite aspecte ale fizicii. Se consideră încăpățânat și încearcă să se țină întotdeauna de promisiunile făcute. Admite că îl caracterizează și câteva defecte căci uneori este leneș, hipercorect, amețit și uituc.

Raluca Ioana Ene este o tipă ambițioasă și optimistă care a fost cucerită de ceva vreme de domeniul designului grafic și de mediul online. Îi place întotdeauna să învețe câte ceva nou și să contribuie cu ceea ce știe atunci când are ocazia. Limbile străine, lectura, călătoriile, voleiul, prietenii și internetul sunt cele care îi umplu cel mai adesea timpul și o mențin zâmbitoare zi cu zi. Ea s-a lecuit recent de „nepunctualitate cronică”.

Raluca Maria Nedelcu este cea mai proaspătă membră. I-a cunoscut pe cei de la Bumbac100 și a hotărât pe moment că vrea să li se alăture. Raluca Maria este o mare iubitoare de oameni şi evenimente şi de tot ceea ce este legat direct sau indirect de acestea. Iubește viaţa agitată, complexă, nebună, haotică şi, implicit pe cei care o fac aşa.

Noi am luat deja atitudine. și suntem foarte încântați pentru că putem face ceva constructiv împreună. E rândul tău să faci același lucru, așa că nu mai sta pe gânduri și acționează acum!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *