înapoi website

atitudine. și Bumbac100 la „Femei pe Mătăsari”

atitudine. a colaborat cu Asociația Beneva în proiectul lor eveniment „Femei pe Mătăsari”. Susținem cauza deoarece credem în ea. Dorim să tragem un semnal de alarmă referitor la situația femeilor care sunt victimele traficului de persoane, violenței domestice și ale prostituției și să contribuim la înfrumusețarea Bucureștiului. Mătăsari a fost cadrul tuturor acestor aversiuni la adresa femeilor, dar prin exemplele reprezentantelor remarcabile ale sexului frumos care au găzduit evenimentul, Mătăsari s-a transformat într-un spațiu purificat prin manifestări de cultură și artă.

Pentru noi „Femei pe Mătăsari” este o cauză dreaptă cu un obiectiv nobil. Vrem să schimbăm renumele străzii Mătăsari și să sărim în ajutorul unei femei. Dana, bolnavă de cancer, este cea care se află în centrul eforturilor noastre. Cum am dorit să o ajutăm mai exact? atitudine. și Bumbac100 au fost prezenți pe Mătăsari în weekend și au pus la vânzare tricouri colorate pentru toți iubitorii de frumos. Cei prezenți au avut de asemenea ocazia de a-și personaliza singuri un tricou. Jumătate din sumele încasate din urma vânzării tuturor acestor tricouri au fost direcționați spre tratarea Danei, iar cealaltă jumătate va sprijini atitudine. în toate celelalte eforturi de schimbare a lumii prin cauze în care credem.

Vineri, sâmbătă și duminică la „Femei pe Mătăsari” s-a putut asculta muzică live, urmări o prezantare de modă, viziona un film, participa la discuții incitante, cumpăra o pereche de cercei si chiar găti. Toate acestea au fost menite să celebreze femeia și adevăratul ei rol in societate. Iar dacă frumosul și compasiunea sunt doua caracteristici tipice eternului feminin, nu ne-am dezis de la niciuna din ele căci Mătăsari ne-a așteaptat să o înfrumusețăm, iar Dana ne-a așteaptat să o ajutăm.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *