înapoi website

Construiește o casă pentru nevoiași

Foto: habitatni.co.uk

Foto: habitatni.co.uk

 

Habitat for Humanity organizează pentru a treia oară consecutiv proiectul Big Build. Acesta urmărește construirea de case pentru familiile ce trăiesc în prezent în spații necorespunzătoare și de cele mai multe ori dezafectate. Marea construire va avea loc în octombrie și se desfășoară întotdeauna într-un timp record cu ajutorul voluntarilor inimoși ce vor să ajute aceste familiile beneficiare. Anul acesta se vor construi 10 case în 5 zile. Curajos, nu?

Totul se întâmplă cu ajutorul voluntarilor. Vor veni oameni din toată țara, ba chiar și de peste granițe pentru a da o mână de ajutor. La Big Build 2011 înveți cum se construiește efectiv o casă și poți să îți pui în valoare abilități precum: lovirea cu ciocanul, mânuirea fierăstrăului sau vopsitul cu pensula. Poți să ajuți printr-un fundraiser, o platformă nou nouță pentru acest proiect, ce va acorda posibilitatea oricărei persoane să demareze acțiuni de strângere de fonduri pentru familiile nevoiașe ce vor fi asistate de Habitat for Humanity prin proiectul Big Build 2011.

Cum ar fi să te prindă iarna într-o încăpere care are folii transparente pe post de ferestre și care nu are curent electric sau apă la robinet? Inimaginabil pentru noi, cei care suntem norocoși să avem un acoperiș zdravăn deasupra capului! Cei care, însă, așa trăiesc de ani buni, au nevoie de o locuință decentă potrivită unui trai în familie. Îi putem ajuta participând la proiectul Big Build 2011 organizând propriul fundraiser! Cele zece familii din localitatea Izești, comuna Băltești vor beneficia în mai puțin de o săptămână de o locuință nouă, decentă și de șansa la o viață mai bună, iar ție îți vor fi veșnic recunoscători. Ia atitudine. și participă la unul din cele mai importante evenimente de voluntariat din România de anul acesta! Află câți oameni au fost ajutați până acum și cât de distractiv și instructiv poate să fie construirea unei case pe: www.bigbuild.ro

 

Unde? În satul Izești, comuna Bălțești, România

Când? Între 1 și 8 octombrie 2011


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *