înapoi website

Contribuie la păstrarea frumuseții naturii

Foto: floaredecolt.org

Foto: floaredecolt.org

 

Tinerii din județul Dâmbovița se vor mobiliza pentru a reface marcajele de pe traseul turistic canton Brătei – vârful Leaota (2133m) și pentru a reda naturii respectul ce i se cuvine prin curățirea văilor Brăteiului și Răteiului. Aceștia, alături de Asociaţia Ecologică Floare de Colţ, au minunata inițiativă de a face turismul montan sigur și plăcut pentru toți iubitorii de natură. Activitățile de marcare și de ecologizare au început deja și vor avea loc până pe 7 august anul curent. Voluntarii sunt grupați în echipe și sunt selectați în funcție de trei criterii: motivaționale, participative și performanțe școlare.

Această activitate se anunță a fi una pe cât de nobilă, pe atât de distractivă, așa că merită să participați și să dați de veste tuturor despre acest gest frumos închinat Mamei Natură.

Sigur îți plac drumețiile pe munte și te-ai bucurat până acum de splendorile naturii și de marcajele de încredere de pe trasee ce te ghidau oriunde era ceva de admirat. Este timpul să contribui la plăcerea pe care ți-o oferă aceste ieșiri și să te implici activ în protejarea naturii. Află mai multe despre ce poți face aici: http://voluntaraefc.blogspot.com/2011/06/voluntar-pentru-leaota.html

 

Unde? În județul Dâmbovița, pe traseul turistic canton Brătei – vârful Leaota și în Valea Brăteiului și Valea Răteiului

Când? De acum până pe 7 august

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *