înapoi website

Desenează pentru un zâmbet!

 

Apel către inimile bune! Copilașii bolnavi de la Marie Curie au nevoie de zâmbete și culoare în jurul lor ca să se însănătoșească repede. Asociația Beneva alături de Pași către Viață s-au gândit să ia atitudine. ca să realizăm asta oferindu-le niște jaluzele speciale, personalizate cu motivele și desenele preferate ale copiilor.

TU îi vei ajuta!

Acest mic proiect este o metodă simplă și frumoasă de a lumina fețele triste ale copilașilor din saloanele de spital și știm că puteți să contribuiți dacă aveți ceva talent la desen și ilustrație. Cu siguranță pentru cei pricepuți acesta este un exercițiu binevenit și distractiv ce aduce o recompensă sufletească inestimabilă. Lăsați-vă imaginația să zburde, amintindu-vă de copilărie și creați între 3 și 5 motive, personaje, ilustrații vesele, pozitive, pentru copii cu vârste de 2 până la 15 ani pe care puteți include chiar și cuvinte, citate sau fraze optimiste, motivaționale.

Ca și detalii tehnice este nevoie să se știe:

* că operele vor fi printate pe canvas/ pânză,

* formatul va fi hi-rez 300dpi, realizat în Illustrator sau Photoshop,

* jaluzelele au următoarele dimensiuni: – lățime 105 cm și înălțime 110 cm (deschidere verticală) în 25 de bucăți,

– lățime 105 cm și înălțime 52 cm (fixe) în 25 de bucăți,

– lățime 55 cm și înălțime 108 cm (deschidere normală) în 2 bucăți,

– lățime 59 cm și inăltime 114 cm (deschidere normală) 1 bucată.

 

Deci aveți inimi, aveți talent, aveți detaliile necesare, aveți atitudine. de la noi, puneți-le acum la treabă pentru a face ceva frumos și vă alegeți cu un premiu formidabil – o mulțime de zâmbete revigorante de la copiii din spitalul Marie Curie.

Noi așteptăm cu nerăbdare creațiile voastre pe adresa de e-mail info@bumbac100.ro (dacă este nevoie folosiți un serviciu de transfer de date) până marți, 19 iulie. Pune mâna pe un creion și desenează pentru un zâmbet!

ACTUALIZARE: Termenul pentru trimiterea ilustrațiilor s-a prelungit până joi, 21 iulie la amiază.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *