înapoi website

Ia bicicleta roșie de coarne

Foto: cchbcjobs.ro

Foto: cchbcjobs.ro

 

Pssst! Hey! Tu, iubitorule de biciclism! Da, cu tine vorbesc! Fii atent aici ce face Coca-Cola pe 16 iulie în Parcul Izvor: oferă 300 de biciclete plus căşti celor care până pe 14 intră pe www.bicicletarosie.ro şi completează formularul de înscriere. Dacă te înscrii și ești norocos te poți nimeri printre cei 300 de câștigători ai bicicletei roșii din partea lor.

De ce ai vrea să ai o bicicletă? Dacă încă nu ești convins de beneficiile atât pentru tine cât și pentru mediu pe care ți le aduce o bicicletă, află că aceasta este o manieră excelentă de a te menține în formă, de a-ți petrece zilele însorite pe afară explorând noi locuri din orașul tău sau pe trasee turistice potrivite. Bicicleta folosită ca mijloc de transport este de asemenea cea mai bună metodă de a evita poluarea atmostferei, în contrast cu deplasarea în mașina personală, sau cu mijloacele de transport în comun.

E timpul să nu mai fim indiferenți la cele ce ne sărăcesc calitatea vieții și să adoptăm schimbările care se impun pentru păstrarea aerului curat și îmbrățișarea unor obiceiuri sănătoase.

Poți să aflii tot ce e de știut despre concurs pe adresa web www.bicicletarosie.ro și să ne întrebi pe noi oricând cât de mult ne place să ne plimbăm pe biciclete.

 

Unde? În București, Parc Izvor

Când? Pe 16 iulie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *