înapoi website

În Cluj se înoată împotriva cancerului

Foto: timisoreni.ro

Foto: timisoreni.ro

 

Asociația Little People crede că putem învinge cancerul iar membrii săi vor să o și demonstreze! Pentru a propaga acest mesaj curajos de speranță către toți tinerii suferinzi de această boală se organizeaza pe 16 iulie un eveniment în care doi membri ai Clubului Temerarii, tineri care au învins în lupta cu cancerul și echipa de înotători nevăzători Hope se vor întrece într-un bazin clujean.

Încurajările vor suna “Poți și tu!” și nu se adresează doar competitorilor prezenți ci tuturor copiilor și tinerilor din România care vor răpune cancerul. Mai mult decât atât, ei sunt ajutați de către oamenii inimoși de la Asociația Little People ce pun zilnic la dispoziție programe de asistență a pacienților în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, având cea mai amplă rază de acțiune în rândul copiilor și adolesceților din Romania bolnavi de cancer.

Trebuie să mergem și noi acolo să îi încurajăm pe micii înotători, să le demonstrăm că nu sunt singuri și să contribuim cum putem pentru a le oferi o copilărie cât mai fericită. Află cum se poate ajuta mai concret pe: www.thelittlepeople.ro și fii prezent la competiția speranței!

 

Unde? La Complexul de Natație al Universității Tehnice, Cluj-Napoca.

Când? Pe16 iulie, ora 18.00


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *