înapoi website

Învață să salvezi vieți!

Foto: zcpitesti.ro

Foto: zcpitesti.ro

 

Ce ai face dacă lângă tine s-ar prăbuși un om și ai ști că ambulanța ar ajunge târziu pentru el? Dacă ai cunoaște tehnica de resuscitare ți-ar fi ușor să răspunzi la această întrebare. Însă din păcate puțini dintre noi știu ce ar trebui să facă înainte ca ambulanța să sosească pentru a mări șansele victimei de supraviețuire. Cu acest scop se va organiza mâine, 26 iulie, cel mai mare eveniment de predare a tehnicilor de resuscitare și acordare de prim ajutor din lume pentru bucureșteni.

Este groaznic să simți că ești complet inutil atunci când cineva apropiat este în suferință, de aceea aceste tehnici ar trebui cunoscute de fiecare dintre noi. Nu sunt greu de ținut minte și nici greu de aplicat, însă trebuie să le exersăm și să avem stăpânire de sine. Despre toate acestea ni se va povesti mâine când se dorește și omologarea unui nou record mondial de către Guiness World Records pentru intstruirea a 7000 de participanți cu ajutorul a 700 de instructori și a 700 de kituri dedicate acestor proceduri. Evenimentul este organizat de Societatea de Salvare București și SABIF și nu trebuie ratat sub nicio formă!

Nu sta cu mâinile în sân și învață cum se salvează o viață participând mâine la evenimentul ce va intra în Cartea Recordurilor!

 

Unde? În București, pe stadionul Dinamo.

Când? Marți 26 iulie, ziua în care salvarea împlinește 105 ani, la ora 19.00.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *