înapoi website

Nu mai fi un hotdog!

Foto: flickr.com, corexjose

Foto: flickr.com, corexjose

 

ASEPT – Asociația pentru Sănătate Educație Prevenție și Temperanță organizează pe 28 iulie un seminar de nutriție “Trăiește sănătos”. Asociația înființată recent își propune să educe publicul referitor la alimentația corectă și la pericolele adoptării unui stil de viață nesănătos. Se pare că o bună parte din problemele de sănătate pe care le întâmpinăm, mai exact 80%, sunt legate de o alimentație necorespunzătoarte, iar schimbarea acesteia ne îmbunătățește mai mult decât semnificativ calitatea vieții.

Știai că doar 20% din noi mâncăm zilnic fructe și legume, elemente obligatorii într-o dietă sănătoasă? Obiceiurile sănătoase și o alimentație corectă par a fi din ce în ce mai dificil de respectat în zilele noastre cu toate varietățile de hrană frumos ambalate și bine condimentate sau îndulcite. Însă acestea se pot învăța și exersa pentru a deveni habituale în viața de zi cu zi. Tocmai acest lucru își propune să realizeze și ASEP prin seminariile lunare ținute în Deva și în localitățile din împrejurimi. Este extrem de important să conștientizăm că nu tot ce arată bine este și bun pentru corpul nostru, că excesele nu fac bine nimănui și că, în definitiv, suntem ceea ce mâncăm.

Dacă ești din Deva sau din Arad ai face bine să mergi la aceste seminarii gratuite oferite de grupul de inițiativă de la ASEP, iar dacă nu ești urmărește-le online pe websiteul lor http://www.asept.ro/.

 

Unde? Arad, Sala ASEPT – Bd. 22 Decembrie, bloc 43 parter (langă sediul filialei județene a Băncii Transilvania, în locul fostului magazin Mitsubishi)

Când? Pe 28 iulie, ora 19.00


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *