Toate livrarile pentru comenzile plasate azi se fac incepand cu 6.01.2013. Sarbatori Fericite!×
10921 prieteni din Michigan au cumparat produse Bumbac100


Acest magazin este inchis. Comenzile nu sunt posibile. Va multumim pentru intelegere.

CONCURS PERMANENT DESIGN

Pentru fiecare design acceptat în catalog primeşti gratuit un tricou ediţie specială cu designul tău imediat + 100 € după vânzarea a 10 tricouri cu designul tau.

Deciziile sunt publicate aici şi intrările în catalog se publică până pe data de 4 a fiecărei luni, dacă există propuneri agreate conform standardului de calitate Bumbac100. Câştigătorii sunt contactaţi pe e-mail.

CREEAZA DESIGNUL TAU CONFORM SPECIFICATIILOR BUMBAC100

Dacă ai o idee şi crezi că ea merită să facă parte din catalogul Bumbac 100 nu trebuie decât să creezi designul tău conform specificaţiilor incluse în Kit-ul pentru propunere.

Downloadeaza kit propunere

URCA DESIGNUL TAU PE BUMBAC100

Când eşti sigur că designul tău este finalizat foloseşte butonul Propune design pentru catalog aflat în josul paginii. Odată urcată, o propunere, nu mai poate fi modificată şi intră automat în concursul pentru a fi aleasă în catalog.

Încearcă să îţi prezinţi designul cât mai clar şi cu cât mai multe detalii, toate aceste detalii putând ajuta la înţelegerea şi aprecierea ulterioară.

LIKEURI FACEBOOK SI DECIZIA JURIULUI

Odată intrat în concurs, designul tău pote fi votat de către userii din comunitate timp de 30 zile. Sistemul de vot nu se va finaliza automat, dar vor fi considerate doar like-urile din ultimele 30 de zile. Designul tău va fi discutat de către juriul Bumbac 100 în aproximativ o lună de zile. În funcţie de voturile şi comentariile primite, calitatea designului şi respectarea specificaţiilor, designul tău poate fi ales pentru a intra în catalogul Bumbac100.

DESIGNUL TAU IN CATALOG

Felicitări! Dacă designul tău este ales pentru a fi imprimat te vom contacta pentru a te înştiinţa şi pentru a-ţi cere designul. Vei primi un tricou cu designul tău cadou şi 100 € dupa vanzarea a 10 tricouri cu designul tau.


Descarcă kit-ul folosind butonul „Download“. Acesta conţine şabloane de tricouri şi fotografii cu persoane purtând tricouri neimprimate pentru a te ajuta în procesul de dimensionare, poziţionare şi exemplificare a propunerii tale. Kit-ul mai conţine si două fişiere pdf în care îţi sunt prezentate specificaţiile tehnice pentru realizarea unui design valid, metode de imprimare si cerneluri folosite de Bumbac 100, date despre tricourile folosite ca bază precum şi regulametul concursului.