Toate livrarile pentru comenzile plasate azi se fac incepand cu 6.01.2013. Sarbatori Fericite!×
7450 prieteni din Washington au cumparat produse Bumbac100


Acest magazin este inchis. Comenzile nu sunt posibile. Va multumim pentru intelegere.

Politica privind datele personale versiunea 1 / 25.11.2013

1. Informaţii generale
Acest document are rolul de a vă informa cu privire la ce tip de informaţie identificabilă personal este colectată de la dvs., cum şi unde am putea folosi această informaţie, cum înţelegem noi să protejăm informaţia colectată de la dvs., cine are acces la informaţia colectată de la dvs. şi cum pot fi corectate în timp inadvertenţele din informaţia preluată.

Despre noi

Rotaru Alexandra Persoana Fizica Autorizata (denumită în continuare Operator), cu sediul în Bucuresti, sector 5, str. Frunte Lata, nr. 4, bloc P5, scara 3, ap.68 , număr de înregistrare la Registrul Comerţului F40/3444/2013, CUI 3220 2814, adresa email: alice@oneplusone.ro a depus documentaţia de înregistrare ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal cu numărul în Registrul General  0020497 / 2013 )
Operatorul respectă legislaţia română în vigoare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, în speţă Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor pesonale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor personale colectate de către noi.
Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Operator cu sediul în  Bucuresti, sector 5, str. Frunte Lata, nr. 4, bloc P5, scara 3, ap.68  Tel: 0722 429 528, e-mail alice@oneplusone.ro.

Scopul colectării datelor este posibilitatea de a factura şi a vă trimite produsele cumpărate în conformitate cu legislaţia română în vigoare, personalizarea serviciilor oferite către dvs., informarea utilizatorilor cu privire la campanii promoţionale desfăşurate de operator şi realizarea de tipologii ale vizitatorilor site-ului pentru realizarea de publicitate online.

2. Ce informaţii colectăm?
Operatorul colectează informaţii de la utilizatorii săi în trei modalităţi a€“ direct de la utilizator, din rapoartele traficului înregistrat de serverele care găzduieşte siteurile noastre şi prin intermediul cookieurilor.

Informaţie furnizată direct de utilizator: atunci când vă faceţi un cont la OnePlusOne.ro, vă putem întreba care este numele dvs., care este adresa dvs. de e-mail, numărul dvs. de telefon şi vă putem cere alte informaţii personale. De asemenea niciuna din datele dvs. cu caracter personal incluse în contul de pe OnePlusOne.ro nu vor fi trimise către o altă aplicaţie (cum ar fi Facebook, Twitter ori MySpace)  

Cu cât veţi furniza mai multă informaţie în mod voluntar, cu atât mai bine vă putem personaliza informaţiile oferite la viitoarea dvs. vizită. În momentul în care doriţi să finalizaţi o comandă pe site-ul OnePlusOne.ro, veţi fi întrebaţi mai multe detalii legate de persoana fizică sau juridică pe numele căreia trebuie să se facă facturarea produselor cumparate de către dvs

Informaţie din raportul de trafic al serverului: atunci când vizitaţi un site web, dezvăluiţi anumite informaţii despre dvs., ca adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde aţi intrat în siteul noastru.
OnePlusOne.ro
, ca şi alţi operatori, înregistrează aceaste informaţii pentru o perioadă de timp determinată.

Cookieuri: în ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor noştri, OnePlusOne.ro poate folosi cookieuri pentru a facilita stocarea şi urmărirea preferinţelor dvs. Spre exemplu, putem folosi cookieuri pentru a vă putea identifica şi pentru a vă putea furniza informaţii şi servicii bazate pe preferinţele pe care vi le-aţi exprimat în vizitele dvs. anterioare. De asemenea, reţele terţe de publicitate online pot folosi cookieuri pentru a putea adapta mesajele publicitare în funcţie de preferinţele dvs.
Cookieurile sunt fişiere de tip .txt, oferite browserului dvs. de un server web şi stocate apoi pe hard-discul computerului dvs. Folosirea cookieurilor este un standard actual la multe dintre siteurile importante pe care le vizitaţi.
Majoritatea browserelor sunt setate să accepte cookieuri. Dacă însă preferaţi acest lucru, puteţi reseta browserul dvs. fie să vă anunţe ori de câte ori primiţi câte un cookie fie să refuze chiar acceptarea cookieurilor. Trebuie însă să aflaţi că unele secţiuni ale siteului nostru nu vor putea fi vizualizate normal dacă aţi setat browserul dvs. să respingă cookieurile.

3. Cum şi când folosim informaţiile
OnePlusOne.ro foloseşte informaţia colectată de la dvs. în mai multe feluri, în funcţie de tipul de informaţie colectat:

  1. Informaţie furnizată direct de utilizator: această informaţie este folosită în scopul personalizării serviciilor oferite dvs. şi a verificării identităţii dvs. În măsura în care datele sunt acordate pentru cumpărarea unui produs, ele vor fi folosite pentru facturare şi livrare, în conformitate cu legislaţia română în vigoare. De asemenea, în măsura în care aţi optat pentru primirea newsletter-ului nostru, vom folosi datele primite de la dvs. pentru corecta personalizare a acestuia şi informarea dvs. cprivire la ofertele OnePlusOne.ro
  1. Informaţia colectată din raportul de trafic al serverului (aşa-numitele log-uri de trafic) administrat de OnePlusOne.ro: acest tip de informaţie ne ajută să identificăm care secţiuni ale siteurilor noastre, respectiv care produse sunt de interes pentru utilizatori.De asemenea ne poate indica dacă un utilizator s-a înregistrat de două ori pe acest site. OnePlusOne.ro colectează pe o perioadă determinată, până la data de 01.01.2015 adresele IP ale utilizatorilor săi în scopul administrării sigure a sistemului nostru informatic, în scopul evitării activităţilor infracţionale şi, nu în ultimul rând, în scopul comunicării şabloanelor tipizate anonime ale utilizatorilor către clienţii noştri de publicitate. În nicio circumstanţă Operatorul nu utilizează datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP.
  1. Informaţia colectată prin intermediul cookieurilor: OnePlusOne.ro foloseşte cookieuri pentru a vă permite folosirea cât mai utilă a serviciilor noastre şi în scopul obţinerii de informaţii statistice care să ne permită îmbunătăţirea serviciilor noastre. Cookieurile vă permit să salvaţi parolele dvs. de acces şi preferinţele dvs. astfel încât să nu fiţi nevoit să le introduceţi din nou data viitoare când ne veţi vizita.

 

4. Cum protejam informatiile colectate de la dvs.
Confidenţialitatea şi protecţia informaţiilor colectate de la dvs. sunt de o importanţă vitală pentru noi.OnePlusOne.ro nu oferă informaţia colectată unor terţi fără consimtământul dvs. expres şi prealabil. Orice statistică privind traficul utilizatorilor noştri, pe care o vom oferi către terţe reţele de publicitate sau către siteuri partenere este furnizată doar ca ansamblu de date şi nu include nicio informaţie identificabilă personal despre niciun utilizator individual .

Accesul dvs. la anumite servicii şi informaţii din cadrul siteului este protejat de o parolă. Vă recomandăm să nu dezvăluiţi nimănui această parolă. OnePlusOne.ro nu vă va cere niciodată parola conturilor dvs în mesaje sau telefoane nesolicitate. Vă sfătuim deci să nu dezvăluiţi această parolă peroanelor care vă cer acest lucru. Mai mult, dacă este posibil, trebuie să vă amintiţi să semnaţi "logout" din contul dvs. din cadrul serviciilor online oferite de OnePlusOne.ro la sfârşitul fiecărei sesiune de utilizare a acestora. Vă sfătuim de asemenea să închideţi fereastra browserului în care aţi lucrat la sfârşitul navigării dvs. în siteurile sau serviciile furnizate de OnePlusOne.ro.
Aceste sfaturi sunt destinate să înlăture accesul persoanelor neautorizate la informaţiile dvs. personale sau la corespondenţa dvs. atunci când lucraţi într-o reţea de computere aflată într-un loc public (în cafenelele internet, spre exemplu).
Din păcate, nicio transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantată a fi 100% sigură. În consecinţă, în ciuda eforturilor noastre de a vă proteja informaţia personală OnePlusOne.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informaţiilor transmise de dvs. către noi, către şi de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Vă avertizăm aşadar că orice informaţie trimisă către noi se va face pe propriu dvs. risc.
În momentul în care noi primim informaţiile transmise de dvs. însă vă garantăm că vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora în sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislaţia română în vigoare.

 

5. Cine are acces la informaţiile colectate de la dvs.
OnePlusOne.ro nu va dezvălui niciun fel de informaţie identificabilă personal despre utilizatorii săi către terţe părţi fără a primi mai întâi consimţământul expres al utilizatorilor în această privinţă.

În acelaşi timp însă, OnePlusOne.ro poate dezvălui informaţii identificabile personal atunci când legea prevede expres acest lucru, când este cerut de o autoritate competentă sau când acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor şi intereselor OnePlusOne.ro

Anumite acţiuni ale dvs. în site-ul OnePlusOne.ro sunt logate în mod automat în sistem (cum ar fi: comentarea unui design, etc. şi pot fi accesate în sectiunea Contul meu din site ).

În concluzie, atunci când accesaţi site-ul OnePlusOne.ro şi sunteţi rugat să ne dezvăluiţi informaţii despre dvs., veţi dezvălui aceste informaţii doar site-ului OnePlusOne.ro cu excepţia cazului când serviciul sau informaţia respectivă este oferită în parteneriat cu un alt site sau serviciu.

De fiecare data însă când un astfel de serviciu este furnizat în parteneriat cu o parte terţă, veţi fi informat asupra acestui lucru. În ideea de a vă furniza servicii la standarde cât mai înalte, este necesară partajarea informaţiilor dvs. personale cu siteul său serviciul copartener. Dacă nu doriţi ca aceste date ale dvs. să fie partajate, puteţi proceda în consecinţă prin a nu permite transferul datelor prin neutilizarea acelui serviciu particular.

Dacă alegeţi însă să acceptaţi partajarea datelor, trebuie să înţelegeţi că funizorii serviciului în parteneriat pot avea practici separate de confidenţialitate şi de colectare a datelor. OnePlusOne.ro nu are niciun fel de control şi nu poate garanta asupra tuturor aspectelor juridice pe care le implică folosirea acestor practici independente de confidenţialitate.
În situaţia folosirii unor servicii de publicitate online externe OnePlusOne.ro, vom putea partaja cu aceştia informaţii referitoare la tipurile de utilizatori care accesează site-ul nostru, pentru a vă oferi servicii de publicitate în directă legătură cu interesele dvs. Site-ul nostru nu va transmite în nicio situaţie datele dvs personale sau orice element care va putea duce la identificarea dvs.

 

6. Cum putem corecta erorile din datele colectate de la dvs.
Dacă vă creaţi un cont la unul dintre serviciile noastre, vă putem trimite un e-mail de confirmare prin care să vă oferim detaliile noului dvs. cont. Mesajul de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail pe care ne-aţi furnizat-o şi va descrie modalităţile prin care dvs. puteţi modifica sau şterge datele contului pe care tocmai l-aţi creat. Vă sfătuim să păstraţi acest e-mail de confirmare, mai ales că acesta conţine şi informaţii care vă pot fi utile atunci când apar probleme în accesarea serviciilor noastre. De asemenea, în acest email vă este explicată procedura de accesare a datelor furnizate de dumneavoastră, respectiv de corectare a eventualelor greşeli care ar fi apărut în introducerea acestora.

 

7. Mesaje comerciale nesolicitate
OnePlusOne.ro este împotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului. (spam). În momentul în care vă înscrieţi pe site-ul OnePlusOne.ro vă dăm posibilitatea să vă abonaţi şi la newsletter-ul nostru cu informaţii despre promoţiileOnePlusOne.ro, prin bifarea unei simple căsuţe. Vă oferim posibilitatea de a vă abona la newsletterul nostru şi fără a fi un utilizator înregistrat. De asemenea, veţi avea posibilitatea să vă dezabonați în orice moment de la acest newsletter, atît printr-un link din fiecare email trimis, cît şi pe pagină contului dvs de pe OnePlusOne.ro.

 

Prezenta politică privind datelor personale a fost adoptată astăzi, 01.11.2013 , urmând ca în viitor, ori de câte ori o modificăm, să facem publică noua variantă pe prima pagină a websiteului OnePlusOne.ro şi veţi primi o informare în acest sens în contul dvs. de utilizator. Această variantă a Politicii privind Datele Personale este stocată la adresa http://www.oneplusone.ro/politica-de-confidentialitate-versiunea-01